Denk aan de stress van het verpakken van schoolmaaltijden

Publié par Forbesstories Admin le

Tyler Moore est een vader, echtgenoot en leraar uit New York City. Tyler begon zijn opruim reis nadat een crise in zijn 30'er jaren hem dwong om zijn dagelijks leven opnieuw te evalueren, uit te dagen en te veranderen. Tyler stopte a rencontré zijn baan als schooladministrateur en keerde terug naar het onderwijs. Hij lanceerde toen thetidydad.com. Hij deelt zijn tips om lezers te helpen hun leven te vereenvoudigen en vreugde te vinden. Volg ourlet sur Instagram @siliconequebec

Deze zomer hebben we onze Bentgo Kids Lunchboxen met plezier gebruikt voor snacks, picknicks en autoritjes. Nous zijn dol op de kleine vakjes, het lekvrije deksel en het feit dat we geen plastic zakjes meer gebruiken!

Nous zijn ons aan het voorbereiden op het nieuwe schooljaar door manieren te bedenken om onze huishoudelijke take te stroomlijnen, zoals het bereiden van maaltijden en het inpakken van de lunch.

Mijn dochters moeten elke dag gezonde, zelfgemaakte déjeuners krijgen. Bovendien wil ik het inpakken van de lunch zo eenvoudig mogelijk maken.

We zijn erg blij dat we dit jaar Bentgo Kids Compartment Trays met deksels kunnen gebruiken bij het voorbereiden van maaltijden and het inpakken van de lunch. Elk bakje heeft een vergrendelbaar klapdeksel en kan in de koelkast worden bewaard. s Ochtends kunnen we het deksel verwijderen, het dienblad in onze Bentgo Kids lunchboxen doen en de lunch is klaar!

De Bentgo lunchtrommels voor onze dochters hebben elk 4 bakjes. Nous hoeven niet langer elke avond een nieuwe déjeuner klaar te maken en te pakken. Dans les plaats daarvan kunnen, nous déjeunons voor meerdere dagen tegelijk klaarmaken. Dans elk bakje stoppen we fruit, groenten, eiwitten en granen voor het begin van het schooljaar. Daarna stapelen we ze in de koelkast.

Dat betekent dat we onze lunchingrediënten, snijplanken de messen maar één keer hoeven te pakken. De déjeuner wordt bewaard in vakjes en niet in tijdelijke bakjes. Nous zullen kunnen zien hoe de maaltijden au cours de la semaine verdeeld zijn, zodat we onze dochters elke dag een andere combinatie kunnen geven.

Het est een goed moment om aan het begin van elk schooljaar de efficiëntie van uw gezinsroutines te evalueren. Het is een uitstekend idee om uit te drukken hoe de trainingen meestal worden vereenvoudigd, waardoor ze bovendien plezierig worden. Dit soort zijn een paar vragen die zullen helpen om te beginnen.

  • Quel était l'inpakroutine voor de lunch in het vorige schooljaar ? Quel était le meilleur? C'était quoi de slechtste ?
  • Hoe ziet je schema voor het inpakken van de lunch eruit met betrekking tot het voorbereiden en koken van eten ?
  • Wie maakt het boodschappenlijstje ? Wie koopt de boodschappen ?
  • Wie bereidt de lunches voor? Wie pakt de déjeuners?
  • Hoeveel vrijheid laat u uw kinderen in de keuze van het voedsel dat ze eten in hun déjeuners ?


Ik hoop dat het inpakken van de lunch voor jullie schooljaar de makkelijkste tot nu toe is ! Laten we er een geweldig leerjaar van maken !

Wil je meer Conseils et astuces pour la rentrée?
Voor dagelijkse snack- en lunchideeën, volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.


partager ce message


Paiement net des commandes

Révision Prix Qté Total
Sous-total $0.00
Frais d’expédition
Total

Adresse de livraison

méthodes de livraison